top of page

Online Coaching

Med Online Coaching får du en coach att fråga om allt ifrån träning och kost till det vardagliga livet och som dessutom följer upp och ser till att du utvecklas varje vecka. Denna produkt ger kostschema, träningsschema och coaching online.

Online Coaching är mycket uppskattat bland våra kunder då de får en nära kontakt med coachen och kan ställa frågor mer eller mindre direkt när de kommer på dem.

Medan en timme personlig träning är där och då, just den timmen och det passet, blir Online Coaching mer för livet i stort och det vardagliga. Det blir en bredare och mer allmän hjälp i hur du ska tänka i olika situationer vad gäller kost när du inte fick med dig matlådan, träningen på resande fot eller när livet är jobbigt och du behöver en push.
Givetvis blir det även direktiv och du får kost- och träningsschema att följa för att hjälpa dig att göra rätt varje dag, varje vecka, varje månad varje år. Det är såklart okej att ha frågor även då, när allt stämmer. Men det som vi upplevt som det mest uppskattade är sen när livet hände och du inte får ihop det just där och då. Det är oftast då du behöver den riktiga hjälpen för att hålla den höga lägsta nivån och det är då(också) som vi finns där för dig.

Väljer du att köpa Online Coaching betalar du månadsvis och binder dig till minst tre månader. Detta för att det är den tid vi, tillsammans med våra tränare, anser behövas för att göra en förändring.

Vid varje månadsskifte skickas en sammanställning på det ni har gjort, det du har uppnått och det som din tränare uppskattar att ni tillsammans kommer åstadkomma kommande månad. På så sätt får du full koll på vad du presterat, hur du utvecklats och vad planen är för dig och din träning kommande veckor.

Intresserad? Maila oss på emma@hyprsthlm.se
så hör vi av oss.

bottom of page